Min Sidste Vilje

Dokumentet "Min sidste vilje" er en vejledning til de nærmeste pårørende. En begravelse har forskellig mening og betydning for forskellige mennesker. Den er det sidste, man kan gøre for en kær slægtning. Dens betydning er også et minde, som de efterladte skal leve med resten af livet.

 

Højtidelighedens udformning spiller en stor rolle i det videre perspektiv ligesom gravstedet. Forskellige gravstedsformer har forskellige muligheder for at fungere som et minde- og mødested for de efterladte.

 

Tanken med "Min Sidste Vilje" er, at den skal være et redskab, som kan rådgive dine pårørende, når dagen kommer, hvor de skal arrangere din begravelse.

Jeg ved af erfaring, at det ofte er af stor betydning for familien at kende afdødes tanker og ønsker i spørgsmålene omkring begravelsesordning, arrangement, annoncer, gravsted o.s.v.

 

Den sidste afsked

Det er også vigtigt for dem at have mulighed for at sætte netop dit personlige præg på dét, som for dem kommer til at være deres sidste afsked med dig. Mit råd er derfor, at man udfylder "Min Sidste Vilje" sammen med sine slægtninge. Har du spørgsmål og tanker ud over denne information, er du meget velkommen til at kontakte mig.

 

Ring gerne i forvejen på 74720001 - eller send en mail til km@marskens-begravelsesforettning.dk og bestil tid til rådgivning på mit kontor eller i dit eget hjem. Rådgivning i forbindelse med "Min sidste vilje" er gratis.

 

Til forside

information

Jeg har en professionel og erfaren bedemandsforretning, og jeg

sætter en ære i at

håndtere hver enkelt

opgave med den

største respekt.

Tlf.: 74 72 00 01

Mobil 29 85 06 29

Læs mere på deres hjemmeside

Kogsvej 4  |  6270 Tønder  |  Tlf.: 74 72 00 01  |  Mobil 29 85 06 29  |  CVR: 32 13 11 23  |  E-mail: km@marskens-begravelsesforretning.dk